Antricot la grătar, cu roşii umplute

22.10.2015 0 comentarii

Ce ar fi o friptură fără câteva legume alături? Pe acest principiu am mers atunci când am pregătit o reţetă delicioasă: antricot la grătar, cu roşii umplute!

  1. Ingrediente

    3 bucăţi mari de antricot de porc

    Pentru sos: 1 linguriţă de miere, 1 linguriţă muştar, 1 linguriţă ulei de măsline, sare, piper

    5 roşii

    brânză sau caşcaval

    condimente (cimbru, busuioc, piper)

    Mod de preparare

    Spală cele trei bucăţi de antricot, sarează-le şi piperează-le.

    Realizează apoi amestecul de marinadă dintr-o linguriţă de miere, o linguriţă muştar, 1 linguriţă ulei de măsline, sare şi piper.

    Unge cu acest sos bucăţile de carne şi lasă-le aşa cel puţin 30 de minute.

    După aceea, pune-le pe grătar şi lasă-le aproximativ 35 de minute, până sunt rumenite.

    Separat, spală 5 roşii, taie-le pe mijloc şi despică-le un pic. Pune în mijloc câte o felie de brânză sau caşcaval, iar peste presară condimente.

    Aşază-le pe grătar, lângă roşii, cu 10 minute înainte ca friptura să fie gata.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro

COMPANIA utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Puteți merge chiar acum și să vă exprimați acordul individual la nivel de cookie: