Antricot la grătar, cu roşii umplute

Ce ar fi o friptură fără câteva legume alături? Pe acest principiu am mers atunci când am pregătit o reţetă delicioasă: antricot la grătar, cu roşii umplute!
-
Ingrediente
3 bucăţi mari de antricot de porc
Pentru sos: 1 linguriţă de miere, 1 linguriţă muştar, 1 linguriţă ulei de măsline, sare, piper
5 roşii
brânză sau caşcaval
condimente (cimbru, busuioc, piper)
Mod de preparare
Spală cele trei bucăţi de antricot, sarează-le şi piperează-le.
Realizează apoi amestecul de marinadă dintr-o linguriţă de miere, o linguriţă muştar, 1 linguriţă ulei de măsline, sare şi piper.
Unge cu acest sos bucăţile de carne şi lasă-le aşa cel puţin 30 de minute.
După aceea, pune-le pe grătar şi lasă-le aproximativ 35 de minute, până sunt rumenite.
Separat, spală 5 roşii, taie-le pe mijloc şi despică-le un pic. Pune în mijloc câte o felie de brânză sau caşcaval, iar peste presară condimente.
Aşază-le pe grătar, lângă roşii, cu 10 minute înainte ca friptura să fie gata.
